25 jaar Veelzijdig Vocalis

,,Wat een prachtig repertoire heeft Vocalis toch, het meest heb ik genoten van die twee liedjes uit de passiecantate Who is this King?”, ,,Dat instrumentale stuk van dirigent Aldert Prast op accordeon en pianist Niek van der Meij, je kon een speld horen vallen”, ,,Nooit eerder meegemaakt dat je zo via Kahoot kon stemmen op je favoriete lied. En dan die bedachte inlognamen? Ik zag zelfs ‘Hosties € 0,50’ voorbij flitsen”, ,,Mijn kippenvelmoment was er toen die vertederende kindertjes van De Vrolijke Noot samen met Vocalis ‘Voor wie gelooft’ gingen zingen uit ‘The prince of Egypt’. Dat kostte me wel een tweetal tissues.” Zomaar vier reacties van bezoekers na afloop van het jubileumconcert van Vocalis vrijdagavond 16 november in de Katwijkse r.-k kerk.    

Een mooi moment bij dit concert was zeker ook het zingen van ‘Want je hebt een droom’ waar Vocalis, Cantemus en De Vrolijke Noot gezamenlijk lieten horen dat het muzikaal gezien wel snor zit bij deze parochiekern van de H. Joannes de Doper in Katwijk. Zei Augustinus, de patroonheilige van de parochie waar de parochiekern Katwijk deel van uitmaakt, vroeger al niet: ,,Zingen is twee keer bidden”?

Koorjubilarissen

Na een algemeen dankwoord van pastor Michel Hagen aan het koor, en in het bijzonder aan de jubilarissen die al vanaf 1993 lid waren, overhandigde hij een glazen sculptuur en oorkonde aan deze laatsten te weten: Dorette van Arkel, Willy Bakker, Helma Boskamp, Harry Grimbergen, Corrien Grimbergen, Ron Noordermeer, Jenny van Beelen (secretaris), Cora van Tol (penningmeester) en Agnes Bol (voorzitter).

Ontvangen reacties:

* Wat zijn we serieus wanneer we onze liederen zingen, maar daarna spat de vrolijkheid er af. Wat een plezier en gezelligheid hebben we met elkaar gehad, echt een avond om trots op te zijn. Heel veel dank aan ons geweldige bestuur die de hele organisatie hier omheen heeft geregeld en uitgevoerd en natuurlijk onze kanjers Aldert en Niek mogen wij niet vergeten. Het was een onvergetelijke avond verbonden met elkaar in muziek en gezelligheid met een reuze leuke afterparty.

Dank aan de fotograaf voor deze mooie foto’s.  Hartelijke groetjes, Joke

* Het was een pracht avond waar heel veel mensen van hebben genoten (zowel koorleden als toeschouwers).  We mogen trots zijn dat we zo’n mooie avond met elkaar hebben neergezet.  Agnes Bol

* Wat een feest is het jubileum-concert geweest. Veel dank aan de organiserende mensen, de opbouw, en aan Aldert, Niek en Agnes in het bijzonder.  Marianne

* Wij willen jullie nog bedanken voor de aandacht die wij als jubilarissen mochten ontvangen.  Harry en Corrien

Fotografie: Erik Flikkenschild

Inloggen Ledenpagina

Agenda

Passiecantate "Who is this King" 12 april j.l.

Jubileumconcert 16-11-2018

Jubileumconcert 25 jaar

VOCALIS 

Klik hier voor foto's en verslag

Trier september 2018

Liebfraukirche

Klik op de foto voor een geluidsfragment

Klik hier voor foto's en verslag van het weekend Trier

201310Banier

Contact

Voor informatie stuur een mail naar: info@vocaliskatwijk.nl

Kruimelpad

Facebook

facebook icon

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!