2016

Vocalis heeft zaterdag 24 september met nog 55 andere koren meegedaan aan het grootse ‘Korenfestival aan de Merwede’ in Sliedrecht wat onder de vlag van de K.C.Z.B. werd georganiseerd. Een drietal optredens werd er gegeven (totaal waren er zestien plekken binnen en buiten waar koren zich muzikaal konden presenteren) waar werd uitgevoerd een lied uit ‘Sister act’, ‘You raise me up’, ‘Mag ik dan bij jou?’ en ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen. Er werd direct van vrijdag in de namiddag t/m zondagmiddag een koorweekend van gemaakt. In de schitterende groepsaccommodatie ‘De Kleine Rug’, gelegen op een eilandje, werd mede dankzij het prachtige weer meer dan duidelijk hoe gaaf het is om met elkaar te zingen en ook een weekend samen te zijn. En gelukkig hebben we de (vele) foto’s nog!

Op vrijdag 18 november werden we uitgenodigd voor een gastoptreden tijdens het jubileumconcert 10 jaar "DE VROLIJKE NOOT". We zongen "Aan de Amsterdamse grachten" en daarna samen met De Vrolijjke Noot enkele andere nummers. Het was een druk bezocht, zeer geslaagd concert.            

KLIK HIER voor het bedankje dat we ontvingen van "de Vrolijke Noot".

 

 

Inloggen Ledenpagina

Facebook

facebook icon

Vacature: dirigent

Onze dirigent Aldert Prast heeft wegens het aanvaarden van een nieuwe baan helaas het dirigentenstokje aan de wilgen gehangen.

dirigent

Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe dirigent.

Klik hier voor nadere informatie.

Contact

Voor informatie stuur een mail naar: info@vocaliskatwijk.nl  

Kruimelpad

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!