2016

Vocalis heeft zaterdag 24 september met nog 55 andere koren meegedaan aan het grootse ‘Korenfestival aan de Merwede’ in Sliedrecht wat onder de vlag van de K.C.Z.B. werd georganiseerd. Een drietal optredens werd er gegeven (totaal waren er zestien plekken binnen en buiten waar koren zich muzikaal konden presenteren) waar werd uitgevoerd een lied uit ‘Sister act’, ‘You raise me up’, ‘Mag ik dan bij jou?’ en ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen. Er werd direct van vrijdag in de namiddag t/m zondagmiddag een koorweekend van gemaakt. In de schitterende groepsaccommodatie ‘De Kleine Rug’, gelegen op een eilandje, werd mede dankzij het prachtige weer meer dan duidelijk hoe gaaf het is om met elkaar te zingen en ook een weekend samen te zijn. En gelukkig hebben we de (vele) foto’s nog!

Op vrijdag 18 november werden we uitgenodigd voor een gastoptreden tijdens het jubileumconcert 10 jaar "DE VROLIJKE NOOT". We zongen "Aan de Amsterdamse grachten" en daarna samen met De Vrolijjke Noot enkele andere nummers. Het was een druk bezocht, zeer geslaagd concert.            

KLIK HIER voor het bedankje dat we ontvingen van "de Vrolijke Noot".

 

 

Agenda

Inloggen Ledenpagina

Facebook

facebook icon

Corona

Hoe jammer het ook is.....

Een meerderheid van het bestuur van Vocalis heeft besloten de repetities voorlopig op te schorten voor 4 weken. (t/m persmoment op 3 november)

De snel oplopende coronacijfers, met name in Katwijk, het uitdrukkelijke verzoek om de sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en geen grenzen op te zoeken liggen ten gronde aan dit moeilijke besluit. 

Natuurlijk, voor koren zijn er uitzonderingen gemaakt, we zouden mogen zingen, maar voor ons gaat gezondheid voor alles.

Hopelijk keert alles snel ten goede.

Lees ook: https://koornetwerk.nl/waarom-mogen-amateurkoren-nu-niet-samen-zingen/

Kooruitje Losser

Klik op de foto!

IMG 20200920 WA0004

Contact

Voor informatie stuur een mail naar: info@vocaliskatwijk.nl  

Kruimelpad

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd