2014

Mattheuspassie

Vrijdag 11 april 2014 om 20.00 uur:

Uitvoering Nederlandstalige Mattheus passie door Vocalis Een zeer goed bezette kerk en veel positieve geluiden na afloop! Een sfeervol concert.

Kooruitje Volendam

Dit keer eind augustus naar Volendam! 

Kerstconcert

Zondagmiddag 14 december 2014 kerstconcert van de drie parochiële koren: De Vrolijke Noot, Vocalis en Cantemus

Zondagmiddag 14 december 2014 waren ruim vierhonderd bezoekers getuige van een schitterend kerstconcert van de drie parochiële koren: De Vrolijke Noot, Vocalis en Cantemus. De dirigenten Anne Blanken en Agnes Bol hadden met Niek van der Meij als muzikaal begeleider een boeiend programma samengesteld. Er was niet alleen veel te horen, maar ook te zien met de feestelijke aankleding, de binnenkomst van de drummer en de verlichte kerstmutsen van de kinderen. Van 16.00 - 17.30 uur konden de bezoekers genieten wat uiteindelijk leidde tot één klaterende ovatie. En dat was zeker na de toegift van 'We are the world' het geval, daar kan menig popartiest en BN'er nog een muzikaal puntje aan zuigen. En het leukste is dat na afloop het plezier van het samen zingen werd gedeeld in de grote zaal van 'de kleine JOANNES'... daar doe je het met elkaar voor in de parochiekern. Dank aan allen die voor of achter de schermen hier zijn / haar medewerking aan heeft verleend. De sfeer van het kerstconcert is in foto's perfect in beeld gebracht door fotograaf Dirk van Egmond van 'Treffend Beeld'. En wat het in 2015 gaat worden... even afwachten nog.

 

 

Inloggen Ledenpagina

Facebook

facebook icon

Vacature: dirigent

Onze dirigent Aldert Prast heeft wegens het aanvaarden van een nieuwe baan helaas het dirigentenstokje aan de wilgen gehangen.

dirigent

Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe dirigent.

Klik hier voor nadere informatie.

Contact

Voor informatie stuur een mail naar: info@vocaliskatwijk.nl  

Kruimelpad

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!