2012

Zondag 16 september nam Vocalis deel aan de korenmiddag van de Augustinusparochie Oegstgeest.

Alle koren uit de nieuwe Augustinusparichie kregen de kans zich te presenteren. Deze middag werd georganiseerd t.g.v. het 35-jarig bestaan van het gemengd koor St. Willibrord uit Oegstgeest en het 25-jarig jubileum van Meike de Ru als dirigente van dit koor. Elk deelnemend koor kreeg in het programma de gelegenheid om enkele stukken uit het eigen repertoire ten gehore te brengen. Tijdens het laatste deel van het programma hebben we gezamenlijk een compositie uitgevoerd. Het was: “Psalm 150” van César Franck.

Een breed scala aan koren was te beluisteren. Gregoriaanse, Latijnse, Moderne, Dames- Heren en gemengde koren. Uit Katwijk waren kinderkoor "de Vrolijke Noot", "Cantemus" en "Vocalis" present. De korenontmoeting werd afgesloten met een hapje en een drankje.

 

Kerstconcert

Zomaar wat reacties na het Kerstconcert:

Zitten jullie ook allemaal nog even na te genieten van ons kerstconcert? Het was in één woord geweldig! De opkomst van zoveel mensen heeft onze stoutste dromen overtroffen! Ik wist niet dat jullie allemaal zoveel fans hadden!
Alle projectleden wens ik fijne feestdagen en ik denk dat jullie inmiddels aardig in de stemming gebracht zijn. We treffen elkaar vast wel weer eens! Groeten Agnes.

Mijn complimenten aan iedereen. Het was geweldig, ik heb genoten.
Ik vier het met een lekker koud biertje.
Bedankt, Anneke

Beste koorleden,
Ik kan me hieraan alleen maar bij aansluiten en gisteren bij het kerstconcert menig kippenvelmoment beleefd.
Wat ik gisteren al aankondigde, RTV Katwijk zal een gedeeltelijke registratie op televisie uitzenden. Dat zal maandag 17/12 zijn en van dinsdag 18/12 t/m Tweede Kerstdag gebeurt dat in de uitzendingen van 10.00 uur, 16.00 uur en 20.30 uur. Deze zijn op RTV Katwijk (kanaal Ziggo 41) ook buiten Katwijk in vele gemeenten te volgen en anders op de website www.rtvkatwijk.nl
Er wordt ook een DVD samengesteld door RTV Katwijk waar alles op komt te staan en mogelijk kan deze dan ook worden gekocht met een DVD - doosje en DVD aangekleed in de stijl van het kerstconcert. Jullie worden, als dit lukt, daar door Agnes verder wel over geïnformeerd. Geniet verder heerlijk na en tot ziens!
Groetjes, Gerard Bol.

Beste (project) koorleden van VOCALIS, Dank voor de positieve berichten! Wij hebben wederom erg genoten van jullie optreden. Komen graag jullie optredens opluisteren, erg sfeervol en feestelijk, zo ongedwongen fijn! Heb cassette en cd. En gaan wij naar de televisie opname kijken. Langs deze weg wensen wij iedereen Goede Kerstdagen toe en een Best 2013! Met een hartelijke groet van Elisabeth en Victor

Beste leden van Vocalis,

wij ' Vrolijke Nootjes' hebben genoten en vonden het geweldig om met u allen te mogen zingen..
(en met onze moeder , natuurlijk). Het was geweldig
Wij wensen iedereen fijne kerstdagen toe en een gelukkig Nieuw Jaar!!! En wij hebben al zin in een witte kerst!!!
Groetjes van Isabel en Melissa Oomen
en van onze ouders Dennis en Monique
 
Iedereen bedankt het was grandioos en de uitzending op rtv is toppie iedereen lekker na genieten.
gr Willy Vocalis
 

Hallo allemaal, Ik wil het hele koor bedanken voor de organisatie van dit hele kerstproject en alle gezelligheid. Voor herhaling vatbaar al zal dat niet volgend jaar zijn naar ik heb begrepen. Van bezoekers aan het concert heb ik alleen maar heel positieve berichten gehoord! Vr gr Ineke Hofland

 

 

Inloggen Ledenpagina

Facebook

facebook icon

Vacature: dirigent

Onze dirigent Aldert Prast heeft wegens het aanvaarden van een nieuwe baan helaas het dirigentenstokje aan de wilgen gehangen.

dirigent

Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe dirigent.

Klik hier voor nadere informatie.

Contact

Voor informatie stuur een mail naar: info@vocaliskatwijk.nl  

Kruimelpad

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd